🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابطه ی تلفنی زن متاهل با مرد دیگر چه مجازاتی برایش دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱

سلام
اگه خانم متاهلی با یک پسر مجرد رابطه ی تلفنی داشته باشه پیام و تماس و واتساپ، الان پشیمون شده و میترسه شوهرش متوجه بشه و شکایت کنه باید چیکار کنه الان؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص اپلیکیشن های فضای مجازی می توانید اکانت خود را حذف نمایید
لیکن اقدامی در خصوص تماس ها و پیامک ها نمی تواند صورت گیرد و زوج در صورت پیگیری به نتیجه خواهد رسید
همچنین بنظر نمیرسد اقدام صورت گرفته فاقد عنوان مجرمانه باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
صرف ارتباط تلفنی و پیامکی و غیره چنانچه حاوی مطالب مبتذل و غیر اخلاقی نباشد جرم نیست ولی در غیر این صورت می تواند مصداق ارتباط نامشروع تلقی شود.

سلام
باید چیکار کنه الان؟ نیازی ب انجام کار خاصی نیست پشیمون شدن والاترین وبهترین کار است
امام رضا (ع) می فرمایند: (التائب من الذنب کمن لاذنب له) توبه کننده از گناه مانند کسی است که هیچ گناهی ندارد، (میزان الحکمه ج، ۱ باب التوبه ر، ۲۱۱۶)
گفتگوی غیر عرف در فضای مجازی مثل تلگرام و اینستاگرام نیز می تواند مشمول رابطه نامشروع باشد.
مجازات رابطه نامشروع غیر زنا، شلاق می باشد.
در مورد گناهانی همچون زنا، پشیمانی واقعی، تصمیم بر عدم تکرار و طلب مغفرت از خداوند برای توبه کافی است. توبه از هر گناهی ممکن است و خداوند آن را می پذیرد ، خداوند هر گناهی ( صغیره و کبیره ) را می بخشد «ان الله یغفر الذنوب جمیعا؛ خداوند همه گناهان را می آمرزد»

مشاوره‌های حقوقی مرتبط