رابطه ی مرد متاهل با زن بیوه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰,۴۸۴

با سلام اگر یک فرد متاهل با یک زن بیوه وارد رابطه شود و زن بیوه حامله شود حکم ان چیست؟
حالا اگر هر دو تلاش کرده باشند که سقط کنند اما تلاش هاا باعث لطمه دیدن ب زن شود چیست و اینکه اگر خدای نکرده باعث مرگ زن شود حکمش چیست؟
ایا میتوان ان را اثبات کرد یا خیر

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این رابطه زنا هستش و فرزندی که از این رابطه به دنیا بیاید نامشروع است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

درخصوص رابطه بازن بیوه اگرعقد موقت باشد که جرمی محقق نشده است درغیراینصورت زناخواهدبود.ودمورد سقط جنین دیه خواهدداشت

با اثبات عقد موقت جرمی مرتکب نشدند ولی از مواردی است که همسر دائمی زوج می تواند از طریق دادگاه تقاضای طلاق کند.در مورد سقط جنین اینکه در چه مرحله ای از رشد بوده دیه خودش را دارد و دخالت مرد درسقط جنین که منجر به صدمه یا فوت زن شود مجازات کیفری خودش با توجه به حدود دخالت و رضایت زن دارد.

سلام در صورتیکه رابطه آنها با اجرای صیغه عقد موقت بوده حامله شدن زوجه مشروع می‌باشد و بحث رضایت همسر اول در این خصوص مقوله ای مجزا است لذا مرگ زوجه در اثر قعل زوج در صورت اثبات جنبه ی کیفری و جزایی دارد که مراتب رسیدگی خواهد شد.

باسلام با توضیحاتی که دادید مرتکب زنا شده اندوبرای زن حد ومرد اعدام باتوجه به اینکه سنگساراجرانمیشه.اما درصورت مرگ زن باید بررسی شود ونوع قتل مشخص بشه

در عمل اگر عقد موقت را لفظی یا کتبی اخذ نمایند هیچ جرمی واقع نشده است

با درود رابطه آنان زنای محصنه است برای مرد با شرایط رجم و سنگسار است برای زن موصوف شلاق و تبعید با شرایطی امکان پذیر است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط