🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رابط نامشروع مجازی قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۰

سلام خسته نباشید
من در سروش با یه خانمی اشنا شدم که شوهر داشتن
در ابتدا من گفتم که با زن شوهر دار صحبت نمیکنم و این صحبت باعث شد تا چند روز صحبتی نشه
بعد از ۳ روز من مشاهده کردم که اسمشون رو تغییر دادن و ازشون پرسیدم که تو کی هستی واقعا در ابتدا گفتن من ۲۴ سالمه و شوهر دارم
گفتن که دارن سروش رو حدف میکنن و به روبیکا میرن اگه میشه بیا روبیکا اونجا بیشتر بهت بگم
شماره خودش رو داد اما من شماره رو نزدم گفتم ایدی بده تا بیام
ایدی داد و منم رفتم صحبتامون گرم تر شد و گفت من ۲۷ سالمه که با صحبت دفعه قبلی فرق داشت
منم حس کنجکاویم گل کرد و باهاش پیش رفتم
از خودش یه عکس داد به خواسته من فکر کنم بود
ولی من از خودم عکس ندادم اوایل
بعدا صحبتهای نامشروع شروع شد از لب گرفتن و اینکه منم یه روز میام قزوین یا چیزای دیکه
صحبت های نامشروع در حد لب گرفتن و رقص بود فقط همین
از لبهای خودشون عکس فرستادن منم از لبهای خودم عکس فرستادم
تا اینکه از من یه عکس خواست التماس کرد و قسم داد
منم یه عکسی از چند سال قبل خودم فرستادم
تا اینکه ازم شماره هم خواست
منم یه شماره دادم که با این شماره‌ای که باهاش صحبت میکردم متفاوت بود (دوتا سیم کارت دارم)
اون هرگز شماره‌ای رو کا از طریق اون روبیکا رو نصب کرده بودم رو نداشت
طبق گفته خودش اون همه پیامهایی رو که میداد حذف میکرد
منم تا دیشب که یه صدای اقایی اومد و گفت برای دادگاه اماده باش همه پیام های خودم رو حذف کردم جای عکس هایی که دادن رو
از خودشون ۳ تا عکس بدون حجاب فقط در حد سرو گردن و یک با حجاب
ولی من وقتی توی سروش بودم در گروه اتفاقاتی افتاد که من به ایشون مشکوک شدم که نکنه این خانم دقیقا دقیقا همونی باشه که بعد اون اتفاقات توی گروه شده و با یه اکانت دیگه اومده
منم بخاطر این اوایل تا قبل صحبتهای نامشروع در حد لب و رقص باهاش رفتم و گفت و گو کردم
حالا میخوام بدونم در صورت شکایت مجازات من چیه؟؟!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رابطه نامشروع میان شما اثبات شود مجازات شلاق تا 99 ضربه خواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط