🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راننده مقصر تصادف، باوجود داشتن بیمه، آیا از سمت قاضی جریمه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۰۰۲

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
بنده یک تصادفی داشتم با ماشین سواری ام که در اون مقصر شناخته شدم و منجر به شکستگی پای راننده موتور سیکلت شدم، و دوتا پلاتین کار گذاشتن، حالا با وجودیکه ماشین بنده بیمه هستش برای پرداخت دیه و سایر خسارات فیزیکی موتور طرف.
آیا خود بنده هم جریمه خواهم شد؟
اگر بله، چقدر؟
و بعد حدود دیه ای هم که بهش تعلق میگیره چقده؟
ممنونم بازم

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما

جرایم دارای جنبه خصوصی و جنبه عمومی است
جنبه عمومی مطابق ماده ۷۱۷ قانون مجازات ۹۲ باتوجه به ورود صدمات بدنی یک تا ۵ماه حبس قابل تبدیل به جزای نقدی
جنبه خصوصی جرم پرداخت دیه برای دو شکستگی با نصب ابرار ارتوپدی ۱۸ درصددیه معادل ۴۸میلیون و ۶۰۰هزارتومان

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

اگر در اثر بی احتیاطی و بی مبالاتی باشد به حبس محکوم می گردید که البته قابل تبدیل به مجازات های دیگر خواهد بود

شما به پرداخت دیه محکوم خواهید شد

با درود بدون ملاحظه نظریه پزشکی قانونی که بعد از انجام معاینات متعدد صادر میشود تعیین میزان دیه ممکن نیست. جریمه راننده متخلف و مقصر طبق ماده ۷۱۷ قانون مجازات اسلامی یک ماه تا ۵ ماه زندان خواهد بود که طبق ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی چون جرم غیر عمدی است الزاما به مجازات جایگزین در مورد شما جریمه تبدیل خواهد شد.

بله شما جریمه خواهید شد . دیه ایشان اگر از دو نقطه شکستگی داشته باشند هر شکستگی ۲۶ میلیون تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط