🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راهی برای تغییر مالکیتش هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۳

با سلام سالها پیش از طریق یکی از دوستان یک سیم کارت تلفن همراه اعتباری هدیه گرفتم که مالکیتش به نام خودشان باقی ماند.با توجه به اینکه به اون دوست هیچگونه دسترسی نداشته و ازشون بی اطلاع هستم و اینکه سیم کارت سالهاست بعنوان خط کاری بنده مورد استفاده قرار گرفته راهی برای تغییر مالکیتش وجود داره؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت را از طریق دادگاه اثبات و الزام به تنطیم سندرا بخواهید که با حکم قضایی تغییر مالکیت صورت خواهد گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسم به طرفیت صاحب خط مطرح کنید شاید ثنا داشته باشد.

بله میتونی با ارائه تعد در دفتر خدمات مخابرات به اسم خود منتقل کنی

سلام . باید حکم قضایی وجود داشته باشه

باسلام
بله شما باید دادخواست تنظیم سند به طرفیت مالک دهید لذا در صورتی که مالک حضور نداشته باشد و شما نیز مدارک و ادله مثبتی در خصوص هدیه بودن یا خرید از مالک نداشته باشید امکان انتقال وجود ندارد

بله از طریق حکم قضایی این امکان فراهم میشود

سلام.شما می توانید در شورای حل اختلاف یک دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید.البته قبلش یک اظهارنامه بدهید واز انجایی که در حال حاضر اشخاص در سامانه ثنا اطلاعات خود را ثبت کردند احتمالا ادرسی داشته باشند که شما با ایشان ارتباط بگیرید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط