راهی هست بتونم آپارتمانهای آن ها را توقیف کنم و مابقی طلبم را از آپارتمانها یا از دیگر اموال شخصی این دو برادر بردارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۶

باسلام
بنده یک چک به ارزش ۱ میلیارد تومن از متوفی بابت یک قرارداد کاری ( در دفترخانه ثبت شده قرارداد کاری) طلبکارم در حالی که به ورثه آن مرحوم رجوع میکنم آنها برگه صورت تحریر ترکه دادگاه را نشان میدهند که از پدرشان در مجموع ماترک به ارزش ۲۷۰ میلیون تومان به که ورثه رسیده که میگویند ما میتوانیم این ۲۷۰ میلیون را به شما بدهیم و چیز دیگری از پدر به ما نرسیده است حال سوال بنده این است که دو پسر متوفی از خودشان چندین آپارتمان مسکونی شخصی از قبل دارند و ثروتمند هستند آیا راهی هست بتونم آپارتمانهای آن ها را توقیف کنم و مابقی طلبم (۷۳۰ میلیون ) را از آپارتمانها یا از دیگر اموال شخصی این دو برادر بردارم؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر بیشتر از ترکه متوفی ورثه وی مسولیتی ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با درود
قاعدتا بیش از میزان ماترک نمی‌توانید مطالبه نمایید. و مسولیتی متوجه وراث نیست.

طلب خودتان را می توانید از ماترک متوفی وصول کنید و مازاد بر آن از اموال وراث قابل مطالبه نخواهد بود

شمادفقط میتونید از ترکه بدهکار متوفی طلب تان را وصول کنید

سلام و درود
شما صرفا میتوانید از ماترک وصول نمایید
وراث تعهد و تکلیفی از این بابت ندارند
موفق و موید باشید

آنها درصورتی که رد ترکه نداده باشندمسئول کل بدهی می باشند

با سلام
خیر این امر میسر نخواهد شد و نمیتوان بدهی یک شخصی را از دیگری مطالبه کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط