🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راهی هست بتونم پلاک رو غیر فعال کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱

سلام
من سال ۹۰ ماشین رو فروختم و سال ۹۲ درخواست فک پلاک ثبت کردم ( رفتم دادگاه و بعد نامه قضایی رو بردم پلیس اگاهی ) الا رفتم پلیس اگاهی گفتن ماشین اعلام سرقت شده ( توسط خریدار ) و هنوز پیدا نشده سوال من اینکه راهی هست بتونم پلاک رو غیر فعال کنم در حال حاضر وضعیت پلاک دارای مالک - نصب روی وسیله هست در پلیس راهور. اگه راهی هست لطفا کامل بفرمایید ازتون ممنونم.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .شما باحکم مرجع قضایی مبنی بر فک پلاک به آگاهی مراجعه نمایید.ومجدد در سامانه پلیس راهورفک پلاک را ثبت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
درواقع، بایستی به مرجع قضایی مراجعه و طرح دعوی کند. در صورتی‌که مرجع قضایی حکم توقیف خودرو را صادر کند، این موضوع در سیستم راهور ثبت می‌شود و خودرو پس از توقیف جهت تعویض پلاک به این مراکز معرفی می‌‌گردد.

با توجه به قرارداد خرید شما با خریدار اگه تخلفی رخ دهد خریدار بایستی جوابگو باشد

با سلام
تا زمانی که خودرو در دسترس نباشد و فک پلاک نشود همچنان فعال باقی میماند اما طبق مبایعه نامه تنظیمی و نیز اعلام سرقت از سوی خریدار همه حاکی از این است که پلاک در دست شما نبوده و هر گونه تخلفی با این شماره انجام گردد شما مسوول نخواهید بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط