🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راهی هست که آزاد بشه و زندانی نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۷

یک پسر جوان توی دعوا زده به تخمدان یک پسر ایشون قبلا سابقه هم داشته حالا باید ۴۰۰ میلیون هم دیه بده راهی هست که ازاد بشه و زندان نمونه چون باید چند سال زندان بره نمیخوام که زندان بمونه لطفا اگر راهی هست بگید لطفا خواهش میکنم جواب بدین لطف میکنید که جوابم رو بدید خیلی ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتواند رضایت شاکی را جلب کند امکان تخفیف هست والا باداشتن سابقه امکان تخفیف نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

چون مسبوق ب سابقه کیفری هستند خیلی سخته ک حبسی براشون در نظر گرفته نشه الا با جلب رضایت شاکی ک مجازات رو تخفیف بدن یا تبدیل کنند

تنها در صورتیکه متهم بتواند رضایت شاکی را اخذ نماید امکان تخفیف در مجازات محتمل خواهد بود والا چاره ای جز تحمل ایام محکومیت وجود ندارد .

با توجه به سو سابقه ایشون بعیده که مجازات حبس حذف بشه اما با اخذ رضایت و تقدیم لایحه قوی امکان تخفیف یا تبدیل مجازات ممکنه. انشالله که هرچی خیره پیش بیاد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط