🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راه حلی داره که پدر نتواند دیه بچه هارو بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹

سلام
من دو تا فرزند دارم یکی دختر که ۱۶ سالشه و یکی پسر که ۹ سالشه من دارم از همسرم جدا میشم و ما تصادف کردیم قراره به بچه ها دیه طعلق بگیره ولی همسرم اقدام کرده به گرفتن دیه بچه ها و از این بابت بچه ها ناراحتن که چرا اینها زخمی و عمل شدن ولی پولشون و قراره پدرشون بگیره

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ولی قهری فرزندان پدرمی باشد وایشان میتواند مطالبه دیه کند درصورتی که مصلحت فرندان رعایت نگردد میشودازولی قهری شکایت کرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
قانونا ولی قهری ( پدر ) میتواند اقدام به مطالبه این دیه نماید .

با توجه به اینکه ولی قهری فرزندان طبق قانون ایران پدر می باشد لذا ایشان حق دریافت دیه را خواهند داشضت لاکن می توانید برای هزینه این دیه برای فرزندان باید مصلحت آنها در نظر گرفته شود در صورتی که این امر از سوی ایشان رعایت نشود بابت اقدام وی اقامه دعوی از طریق دفاتر خدمات قضایی قابل ثبت خواهد بود

سلام و درود، مسئولیت نگه داری از اموال فرزندان ‌به عهده ی ولی قهری می باشد و بایست براساس مصلحت برای آن ها اقدام نماید، اما می توان عدم صلاحیت وی را با دلایل معتبر در دادگاه ادعا نمود؛ آرزوی سلامتی.

درود
دیه متعلق به فرزندان شماست درصورت اینکه پدرشان دریافت کند می توانندمسترد کنند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط