🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راه رفتن دختر و پسر در خیابان یا بودن در کافه با هم جرم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷,۹۹۹

سلام من یکی دوتا سوال دارم
سوال اول :
آیا راه رفتن با یه دختر که هیچ نسبتی با هم نداریم و فقط دوست هم دانشگاهی یا دوست اجتماعی هستیم تو خیابون جرم محسوب میشه یا مثلا با هم بریم کافه و کنار هم بشینیم ؟
سوال دوم :
اگر جرم نیست و به هر دلیلی پلیس مارو بگیره چجوری میتونیم ثابت کنیم رفتار نا مناسبی یا خلافی نداشتیم ؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برخی جرایم شرعی وجود دارد که در حدود ذکر نشده ولی در تعزیرات آمده که به آن جرایم تعزیری منصوص شرعی گفته می شود مانند معاقشه ی زن و مرد نامحرم بدون دخول و در همین راستا جرایم شرعی دیگری که در تعزیرات آمده و حتی ذکر آن در قانون نشده و تشخیص آن با دادگاه است که به آن جرایم شرعی غیر منصوص تعزیری مثل قدم زدن دختر پسر نامحرم در پارک .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر جرمی نیست راه رفتن دختر و پسر امری است که در جامعه عادی است ولی اگر خط قرمز ها رعایت نگردد بله ممکن است پلیس شما را بازداشت کند. اصولا تا مورد خاصی دیده نشود شما را پلیس نخواهد گرفت.

موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط