🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راه قانونی هست که بتونم اون دوتا معامله رو ابطال کنم یا بخاطر فریب و فرار از پرداخت ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۱

سلام و عرض ادب

از شریکم بابت چک شکایت حقوقی کردم در جریان کاملم که ۳سال قبل یه زمین و ماشین رو بصورت وکالتی خرید حتی بیمه نامه و فیش و عوارض هم از حساب خودش پرداخت کرده حتی مرخصی منطقه ازادم واسه ماشین خودش گرفته.در ضمن عکسم ازش دارم با ماشین تو سفر و استفاده روزمره.. حالا بعد شکایت من رفته وکالت زمین رو انتقال داده به پدرش و ماشینم به برادرش اوناهم رفتن سند زدن به نام خودشون...از اونجایی که دوست من صاحب سند نبوده ولی همه مدارک مشخصه وکالتی خریده و اینکه بعد شکایت رفته انتقال وکالت داده و اونا سند زدن که مطمعن باشه چیزی به من نرسه راه قانونی هست که بتونم اون دوتا معامله رو ابطال کنم یا بخاطر فریب و فرار از پرداخت ازش شکایت کنم؟
الان پدر و برادرش مدعی هستن که ما بش پول دادیم بخره بعد به ناممون کنه در صورتیکه میدونم از کارکرد خودش خریده الان من چکار میتونم بکنم که پولمو با عذاب و خورد خورد بهم نده

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص اموال که دراری سند رسمی به نام شخص می باشد قابل توقیف است و اثبات این امر متصور نیست !

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
متاسفانه این امر بسیار سخت و دشوار و گاها غیر ممکن میباشد
لذا اگر شما بتوانید اثبات نمایید که این معاملات جهت فرار از دین بوده میتوانید اقدام به ابطال معامله نمایید البته چون وکالت نامه بنام مدیون بوده و سند بنامش نبوده این امر نیز نتیجه ای نخواهد داد

در خصوص اموالی که دارای وکالت به نام مدیون است امکان توقیف وجود ندارد و بالطبع امکان درخواست ابطال سند و ... نیز میسر نیست .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط