🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

راه های سازش در طلاق توافقی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۴

سلام,خسته نباشید,حدودا اوایل اسفند ماه سال گذشته با همسرم ب مشکل برخوردیم و این مشکل ب دلیل خیانت من ب ایشان بوده,همسرم بعد از این ماجرا بارها قهر کرد و ب خانه خواهرش رفته و بارها برگشته و آشتی کرده و دوباره قهر و عدم تمکین تا حدود 3 ماه پیش ک با تهدید ب اجرا گذاشتن مهریه بندرو ب طلاق توافقی مجبور کردند ک البته بعد از مراجعه ب کلینیک زیر نظر بهزیستی و صحبت با مشاور در جلسه اول بیان کردم ک ب اجبار راصی ب طلاق توافقی شده ام و اصلا تمایلی ب طلاق همسرم ندارم و برای اعتماد سازی و سازش با ایشان هر کاری لازم بوده کرده,بعد از چند جلسه مشاوره قرار بر این شد همسرم ب روانشناس مراجعه کنند ک البته امتناع کردن و ب هیچ عنوان راضی ب صحبت با روانشناس را ندارن,الان حدودا 3 ماه عدم تمکین کردند و ماهی یک روز یا دوروز اونم آخر هفته ب اسرار بنده و ب دلیل داشتن بچه پسر 3 ساله ایی ک داریم راصی ب اومدن ب منزلم رو دارن,میخواستم بدونم بنده باید چ کاری انجام بدم و چ اقداماتی بکنم ک بتونم همسرم رو دوباره ب زندگیم برگردونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از نظر قانونی فقط باید دادخواست الزام به تمکین بدهید و در صورتیکه میخواهید نیز برای طلاق ایشان اقدام کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط