رای قرار جلب به دادرسی اعلام میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۹

حکم قرار جلب به دادرسی صادر و اعلام میگردد یعنی چه و بعد چه اتفاقی میافتد

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم نیست فقط قرار هست چون جز تشریفات تعقیب در دادسرا و ظرف ۳ روز بعد از آن دادستان اگر با نظر بازپرس موافق باشد، کیفرخواست صادر می شود و پرونده به دادگاه می رود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

باسلام منظور تحقیقات در مرحله دادسرا پایان رسیده و جرم به متهم قابل استناد گردیده است و مجرم می باشد پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال می گردد.

با صدور قرار جلب دادرسی و کیفر خواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد

پس ازجلب به دادرسی باتوجه به درجه جرم پرونده به دادگاه کیفری ارسال می گردد

با سلام پس از صدور قرار مذکور و صدور کیفرخواست ، پرونده به دادگاه کیفری دو جهت صدور حکم ارسال میشود.

بعداز تشخیص مقام قضایی دادسرا جلب به دادرسی میشود و پرونده به دادگاه جهت رسیدگی و صدور رای ارسال میشود

قرار جلب به دادرسی به معنای مجرم شناخته شدن فرد است و لذا پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط