🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رای مورد اعتراض تایید شد؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۹۴

سلام وقت بخیر
بنیاد علوی در خصوص یک زمین، طرح شکایت بطرفیت من داشته و دادگاه بدوی رای را بنفع من صادر کرد ولی بنیاد علوی درخواست تجدید نظر کرد و امروز برای من در سایت نوشته در خصوص دعوای بنیاد بطرفیت شما رای مورد اعتراض تایید شد. و پرونده مختومه شده است.
این دقیقا چه معنی داره؟
و سوال دوم:
از زمان اعلام رای تا ارسال ابلاغیه چقدر زمان میبره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی رای اولیه تایید شده است
و بلافاصله پس از صدور حکم دفتر دادگاه آنرا از طریق الکترونیک به طرفین ابلاغ می‌نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
رای به نفع شما تایید شده است و در سامانه ثنا می توانید رای را دریافت نمایید

با سلام و احترام
بدین معنی است که رای صادره در دادگاه بدوی به تایید مرجع تجدید نظر رسیده است
و رای به نفع شما ست
و در سامانه ثنا میتوانید رای را دریافت کنید

با سلام
منظور این است که رایی که دادگاه بدوی به نفع شما صادر کرده بود ، دادگاه تجدید نظر نیز همان رای دادگاه بدوی را تایید کرده و همچنان رای به نفع شماست و میتوانید از طریق سامانه ثنا اقدام به رویت و چاپ حکم نمایید .

یعنی رای کماکان به نفع شماست، ممکن است یک هفته الی ده روز زمان ببرد.

یعنی رای دادگاه بدوی تایید شده و بنیاد از شکایت شما نتیجه ای نگرفته ۲۴ ساعت پس از پیام می توانید رای از سایت دریافت کنی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط