🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رد مال مسروقه به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳,۶۱۳

با سلام
موتور بنده را سرقت کردن سه نفر بودن دستگیر شدن اعتراف کردن و اینا حال دادگاه رای رد مال و حبس ۴.۵ سال و ۷۵ ضربه شلاق داده است.
سوال بنده است که رد مال چیست؟
و اگر متهمین رد مال نکنن چی میشه؟
یعنی باید رد مال انجام بدن آزاد بشن؟
منظورم توانایی پرداخت رد مال نداشته باشن و مال مسروقه هم که فروختن تکلیف مال باخته با رای رد مال چی میشه؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رد مال یعنی استرداد و برگرداندن مال مسروقه به صاحب اصلی اگر موتور شما را پس ندهند یا قیمت آن را نپردازند در زندان خواهند ماند

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

یعنی یا مال دزدیده شده را برگرداند و درصورت عدم وجود آن بهای آنرا پرداخت کند

رد مال یعنی مالی که موتور شما است به تو برگردانند اگر فروختن باید مثل موتور تورا بخرند به تو بدهند و چنانچه پولی برای خرید موتور تورا نداشته باشند در حبس باقی می مانند وتا ندهند آزاد نخواهند شد

با سلام..
در خصوص موضوعات مطروحه..
۱_ رد مال یعنی: استرداد و برگرداندن مال سرقت شده..
۲_ در صورت عدم رد مال، تا زمان استرداد زندانی می گردند..
۳_ در صورت فروش مال مسروقه، باید قیمت آن را بپردازند..
۴_ در صورت عدم توانایی در پرداخت، می توانند دادخواست اعسار از پرداخت مطرح نمایند..
موفق باشید..

رد مال مسروقه یعنی استرداد مالی که سرقت شده در صورتی که عین ان موجود باشد. در صورت تلف مال باید مثل یا قیمت آن را بپردازد و الا تا زمان استرداد در زندان خواهد ماند

باسلام
ردمال یعنی بازگرداندن مال سرقتی واگر مال را فروخته باشند باید مثل آن یا قیمت آنراپرداخت کنند مادامیکه آنرا پس ندهند در زندان خواهند ماند

یعنی مال سرقت شده ، برگردد
ردمال ندن ، زندان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط