🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رضایت شاکی قبل از حکم دادگاه چگونه باید گرفته شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۷۷

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت شما
دوست دختر یکی از دوستای برادرم از اون پسره که دوست دختره بود و برادرم و 2نفر دیگه شکایت کرده بود که با زور تهدید بهش تجاوز کرده بودن و یکی از دوستای این پسرها که در جریان دوستی این پس دختر بود حاضر شده بود شهادت بده خلاصه برادرم و دوستاش بخاطر ترس از خانوادهاشون جریان رو پنهان کرده بودن خلاصه گدشت تا یه با حکم جلب بردنشون بابام رفت پی کارشو گرفت فهمیدم قضیه از چه قرار خلاصه یک شب در بازداشت موقت بودن تا فردا صبحش اوردنشون دادگاه خلاصه وکیل دختره لایحشو گفت نوبت دوست پسر دختر شد اون انکار کرد و همچنین برادرم و دوستای یگشون انکار کردن خلاصه در مرحله ی بازپرسی بردنشون زندان و وثیقیه 500میلیونی واسشون گذاشت خلاصه بعد 1ماه تا قبل از دادگاهیشون با رضایت دختره و خانوادشون در دادگاه با دستور قاضی وثیقشون به کارت کارمندی تبدیل شد امدن بیرون
سوال حالا که یه مدت دیگه دادگاهی دارن با رضایت شاکی ایا شاکی و شاهد هم در دادگاه حاضر خواهند شد؟
با راضایت شاکی ایا جرمشان به تعزیری تبدیل خواهد شد و در غیر اینصرت چه حکمی خواهند خورد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به این دارد که حضورشان در دادگاه لازم باشد یا خیر و این را قاضی تعیین خواهد کرد لذا در صورت گذشت شاکی میتوانند از تخفیف در مجازات استفاده کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط