🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رضایت قبل من در شکایت جدید موثر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲

سلام بنده چکهای شرکتم توسط حسابدار شرکت جعل شد و من شاکی شدم چون ایشان پسر عموی بنده بود در اگاهی رضایت بی قید شرط دادم اما ایشان در یک صورتجلسه تعهد کرد چکها را استردتد نماید ولی انجام نداد بعد از اینکه ازاد شد مجدد سایر چکها که دستش بود در بازار هزینه نمود بنده چون یکبار رضایت داده بودم در یک نشست فامیلی با ز ازش تعهد گرفتم و این تعهد را محضری نمودم ولی مجدد انجام نداد و من به کار چکها شدم زندان رفتم اکنون مجدد شاکی شدم ایا رضایت قبل من در شکایت جدید موثر هست البته اون رضایت فقط در یک برگه معمولی در اگاهی نوشتم و ایشان در محضر تعهد داده ممنون میشم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر رضایت شما مشروط به انجام تعهد ایشان بوده چون تعهد توسط ایشان انجام نشده شما میتوانید رضایت را پس بگیرید رضایت هم در صورت داشتن شرایط مثل تایید شهود معتبر میباشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط