🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفته از روی کپی برابر با اصل زده و شکایت کرده من جلسه اول شورا نرفتم چی میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۴

زنم شکایت کرده ازم ۲۵ میلیون رسید داره ازم اما کپیه اصلش وجود نداره و رفته از روی کپی برابر با اصل زده و شکایت کرده من جلسه اول شورا نرفتم چی میشه مرسی از شما و جواباتون

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دلیل عدم حضور شما در جلسه اول ، شما محکوم خواهید شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

این پرونده به دادگاه ارجاع داده خواهد شد و شما میتوانید در جلسه ی دادگاه اصل رسیدها را درخواست کنید اگرهمسرتون نتوانند اصل رسیدها را ارائه دهند احتمالا قاضی اقدام به صدور قرار رد دعوی کند

عدم حضور شما در جلسات رسیدگی عایده ای جز محکوم شدن و متضرر شدن شما نخواهد داشت با حضور در جلسات رسیدگی میتوانید برای اثبات ادعای ایشان اصل مدارک رو بخواهید و درصورت عدم ارائه اصل مدارک از جانب ایشون،ادعای شخص مقابل را انکار نمایید اگر دلیل مستند دیگری نداشته باشد ادعای ایشون رد خواهد شد

باسلام
شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به این پرونده راندارد چون مبلغ بیشترازبیست میلیون تومان هست واگر در دادگاه شکایت کردحاضرشویدوموضوع را انکارکنید ومطالبه اصل سند راکنید درصورتی که ایشان قادربه ارائه اصل سند نباشد دعوای ایشان رد خواهد شد

پاسخ همکار محترم جناب جیحون صحیح است.

با توجه به عدم حضور در جلسه اول ، شما قطعا محکوم خواهید شد

با توجه به دعوی مطروحه موضوع برای رسیدگی به دادگاه ارجاع خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط