🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفته از من بعنوان مدیرعامل و شرکت شکایت تاخیر تادیه نموده؛ حال تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲

سلام.اینجانب سال ۷۶ چکی به مبلغ ده میلیون با امضا خودم که مدیر عامل شرکت بودم به شخصی دادم.چک برگشت شد و طلبکار از اداره ثبت اقدام به توقیف اموال شرکت نمود. اما چون نفر سوم بود چیزی بهش نرسید. اکنون بعد از ۲۲ سال رفته و تادیه تاخیر زده باز هم در دادگاه و تجدیدنظر بخاطر مرور زمان محکوم شد. اما دوباره رفته از من بعنوان مدیرعامل و شرکت شکایت تادیه تاخیر نموده.حال تکلیف چیست؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از ۵ سال از تاریخ صدور خسارت تاخیر تعلق نمیگیرد و چون هم قبلا اقدام کرده دعوی ایشان رد خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

با سلام
مخاطب گرامی، چنانچه چک مشمول مرورزمان در قانون تجارت گردد، به‌عنوان سند عادی غیرتجاری محسوب می‌گردد‌ و از شمول عنوان اسناد تجاری خارج می گردد. بنابراین مبدا زمانی خسارات تاخیر تادیه در این فرض از تاریخ مطالبه یعنی تقدیم دادخواست و نه تاریخ سررسید چک محاسبه می گردد. دادگاه به استناد ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی، خسارت تاخیر را براساس نرخ تورم و شاخص اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه می نماید.

برای چک بعد از ۵ سال از تاریخ صدور خسارت تاخیر تعلق نمیگیرد پس چون هم قبلا اقدام کرده و هم مدت زمان زیادی گذشته دعوی وی رد خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط