🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفته شکایت عدم فک پلاک زده واسه ماشین؛ آیا چنین شکایتی به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹

سلام
بنده یه پراید سال ۸۷ خریداری کردم و وکالت تام الاختیار ۲۰ساله از صاحب ماشین گرفتم الان ماشینم من توقیف شده و صاحب قبلیش در سالهای ۹۱ و ۹۳ رفته شکایت عدم فک پلاک زده واسه ماشین.
آیا چنین شکایتی شدنی هستش؟ و من ساکن اهواز هستم و صاحب قبلی رفته دادگستری یزد شکایتش رو مطرح کرده، آیا برای انجام امور باید به یزد سفر کنم؟
باهاش تماس گرفتم میگه نمیام که شمایت رو بردارم از روی ماشینت و بذار توی پارکینگ بمونه

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام مالک اولیه برای دریافت پلاک متعلق به خود کاملا قانوینی است . شما باید با استفاده از وکالتنامه ای که دارید نسبت به انتقال پلاک اقدام نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
بله شکایت ایشان قانونی است
داشتن وکالت برای انتقال سند و تعویض پلاک به منزله ی انتقال مالکیت نیست، بلکه حتما باید به تعویض پلاک مراجعه کنید
اگر محل معامله یا محل تحویل ماشین یزد بوده می‌تواند آنجا شکایت مطرح کند، وگرنه باید در محل اقامت شما طرح دعوا کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط