🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفع توقیف به علت شکایت فک پلاک چقدر طول می کشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۷

با سلام.
به موجب مبایعه نامه از فروشنده ای ماشین را خریده ام همچنین ایشان به من وکالت فروش و تعویض پلاک را از صاحب پلاک تفویض داده است اما صاحب پلاک که برگ سبز به نام اوست و ماشین را به فروشنده فروخته است، شکایت فک پلاک کرده و دستور توقیف ماشین را دارد اما ماشین هنوز توقیف نشده است و شکایتش را برنمی دارد و تقاضای پول می کند. در صورت تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال علیه صاحب پلاک و ذکر رفع توقیف در متن و خواسته ی دادخواست در دفاتر خدمات قضایی، پس از آن حدودا چقدر طول می کشد تا بتوانم ماشین را از دستور توقیف خارج کنم همچنین چطور هزینه دادرسی را از صاحب پلاک مطالبه کنم.(جسارتا این سوال را هم هنگامی که صاحب پلاک حاضر شود و هم در غیر این صورت پاسخ دهید با تشکر)

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین وقت جلسه با دادگاه هست به مرجع طرف دعوا که هست مراجع کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
زمان خاصی نمی‌توان تعیین کرد
بستگی به ازدحام پرونده در شعبه دارد. ولی حداقل چندین ماه طول خواهد کشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط