🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفع توقیف خودرو بابت بد حجابی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۰۷ پاسخ ۷۰,۴۰۳

سلام
دوشنبه هفته پیش پلیس راهنمایی رانندگی جلوی من رو گرفت و به علت گزارش بدحجابی گفت ماشین حکم توقیف قضایی داره و به پارکینگ برد ماشینو
من هیچ پیامی هم بابت این موضوع برام ارسال نشده بوده قبلا
بهم گفتن اول باید برم پلیس امنیت اخلاقی
میخواستم بدونم روال کاری این قضیه چیه؟

۱۰۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
یک هفته خودرو شما توقیف میگردد وسپس با سپردن تعهد به امنیت اخلاقی خودرو آزاد خواهد شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام :
با در دست داشتن مدارک به پارکینگ تعیین شده توسط پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و بعد با در دست داشتن قبض پارکینگ بعد از گذراندن ۲ تا ۳ هقته به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کرده و با امضای تعهد کتبی، اتومبیل را ترخیص کنید.

با سلام
ایتدا باید به پلیس امنیت اخلاقی رفت و سپس برای رفع توقیف اقدام نمود

باسلام
یک هفته خودرو توقیف میشود و با سپردن تعهد در امنیت اخلاقی خودرو آزاد میشود.

ضمن ابراز تاسف از باب این روند ناعادلانه،همانگونه که همکاران و دوستان، با توجه به تجربه مشابه اول به امینت اخلاقی مراجعه کنید و درخواست کنید که در چه تاریخ و زمانی گزارش انجام شده،در نمونه ای نوع و پلاک خودرو اشتباه درج شده بود ،ممکن است در روز خاصی بوده که شما اصلا در خیابان تردد نداشتید.به هر صورت قبل از تحویل خودرو کاملا از روند گزارش مطمئن شوید

پس از یک هفته به پلیس امنیت اخلاقی به همراه داشتن مدارک مراجعه و با دادن تعهد خوردو آزاد میگردد.

پس ازیک هفته توقیف وبادردست داشتن مدارک خودرو و مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی وسپردن تعهدمبنی برعدم تکرار،خودروشمارفع توقیف خواهدشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط