🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

رفع سو اثر از چک‌های برگشتی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۷

سلام از سال ۹۲ من چک برگشتی دارم ولی شاکی نداره لاشه چکهام هم دستم نیست چطوری اونا رو رفع سو کنم

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به بانک مراجعه کنید با توجه به گذشت بیش از ده سال احتمال بتوان از چک رفع اثر نمود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پس از پرداخت وجه چک می توانید نسبت به رفع سوء اثر از آن اقدام نمایید.

سلام بهتر است در مرحله اول اظهارنامه ای به دارنده چک ارسال کنید ....و

سلام
به موجب بخش نامه بانک مرکزی اگر برای چک های برگشتی سه سال از تاریخ برگشت اقدام قضایی صورت نگرفته باشد میتوانید به بانکی که حساب در ان بانک دارید درخواست رفع سو اثر به جهت مرور زمان داشته باشید

درود بر شما، مطمئنا چک توسط دارنده اصطلاحا برگشت خورده، لذا شما مبلغ چک را در حساب واریز نموده و دستور انسداد ان را بدهید و سپس به دارنده اظهار نامه ای ارسال نمایید پیروز باشید

درود بر شما،دوست گرامی مستحضر باشید که مبلغ چک برگشتی یا بایستی در حساب کارسازی شود، یا بایستی به حساب دادگستری واریز شود، بهتر است بدوا اظهارنامه ای به دارنده چک ارسال دارید.

باسلام
باید مبلغ چک را پرداخت کنید و سپس برای رفع سو به بانک مراجعه فرمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط