🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

روابط نامشروعی که در پیامک بوده و دیداری صورت نگرفته باشد مجازات خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۶۶

با سلام
تقریبا تمامی پاسخ های شما رو مطالعه نمودم ولی به جواب سوالم نرسیدم، ازتون عاجزانه میخوام سوالاتمو جواب بدین. بخدا الان چند روزه زندگی ندارم و همش استرس و عذاب وجدان...
سوال بنده اینه
بنده حدود چند ماه با یه خانم (ک ایشون رو تا الان ندیدم و پیام های تلگرام هم گویایی این هست) و صرفا از طریق تلگرام باهم چت کردیم . اوایل این خانم خودشو مجرد معرفی کرد و بعد فهمیدم ک متاهل می باشند. در این مدت پیام های متعددی بین ما رد و بدل شد و تقریبا بیش از یک سوم پیام ها از بنده بوده. الان شوهر این خانم رفته تمامی پیام های تلگرامی رو پرینت گرفته و میخواد از من شکایت کنه . البته در این پیامک ها هم گاها حرفای جنسی به کار رفته .
آیا با این پیامک ها شوهرش میتواند از من به جرم رابطه نامشروع شکایت کنه(با علم به اینکه ما هیچ رابطه حضوری نداشته ایم)؟
آیا شوهر این خانم بایستی در شهر محل سکونت بنده شکایت را تنظیم نمایند؟
آیا در صورت شکایت ایشون قرار بازداشت موقت صادر می گردد؟
آیا نیاز به وثیقه وجود دارد؟ و مبلغ ریالی وثیقه در این جرایم چقدر است؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند از شما به دلیل رابطه نامشروع شکایت کنند. مستحضر باشید که رابطه نامشروع حتما لازمه رابطه جنسی نیست و رد و بدل شدن حرف های مستهجن و یا حتی قدم زدن دختر و پسر در خیابان نیز در مواردی رابطه نامشروع تلقی خواهد شد.

بله میتوانند در شهر محل اقامت شما شکایت خود را مطرح کنند.

ممکن است قرار بازداشت موقت صادر شود و میزان وثیقه را دادگاه مشخص خواهد کرد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط