🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

روش انتقال سهم الارث به فرزندان بدون پرداخت مالیات ارث امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۲۹

سلام بعد از فوت پدرم گواهی حصر وراثت را از شورای حل اختلاف گرفته ایم ولی مالیات آنرا فعلا پرداخت نکرده و فرم 19 را نگرفته ایم.اموال شامل منزل و سرقفلی مغازه است. حالا در این شرایط، که مالیات ارث را که بخاطر قیمت روز گرفتن سرقفلی مبلغ زیادی میشود، پرداخت نکرده ایم، مادرم که مریضی صعب العلاج دارد،در این شرایط که مالیات ارث را پرداخت نکردیم ،چگونه میتواند مال الارث خود رابا رضایت خود، به فرزندانش منتقل کند تا بعد از فوتش دیگر نیازی به اخذ انحصاروراثت وپرداخت مالیات نباشد؟لطفا کم هزینه ترین راه حل را بفرمایید.مثلا هبه یا صلح یا وکالت ممکن است؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستحضر باشید تا زمانیکه فرم 19 را تکمیل نکنید نمیتوانید مبادرت به اخذ گواهی انحصار وراثت نمائید و مالیات خانه متوفی زیاد نخواهد شد ولی مالیات بر ملک تجاری تا 35 درصد از شما اخذ خواهد شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط