🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

روش دادگاه در تعیین پارکینگ هر آپارتمان درزمان اختلاف مالکان آپارتمانها چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱,۹۶۱

باسلام در یک ساختمان ۶طبقه ۶واحدی که دارای شش پارکینگ می باشد بین مالک اولیه که صاحب ۳ واحد می باشد و سه مالک دیگر که از سازنده واحد خود را خریداری نموده اند بر سر تعیین اینکه کدام پارکینگ برای کدام واحد مباشد اختلاف وجود دارد زیرا کیفیت پارکینگ ها از لحاظ سهولت دسترسی با هم فرق دارند-لازم به ذکر است که بین مالک اولیه وسازنده درقرارداد مشارکت درساخت فقط طبقات تقسیم شده اندوهیچ اشاره ای به تقسیم پارکینگ ها وجود ندارد-همچنین لازم به ذکراست که سازنده هنگام فروش واحدهای مربوط به خود به خریداران در مبایعه نامه مربوطه قول اختصاص پارکینگ های مرغوب تر را داده است ودرجواب اعتراض مالک اولیه خود را (یعنی سازنده را)بطور قانونی حائز حق تقسیم بندی پارکینگ ها دانسته - سئوال۱-ایا سازنده به تنهایی می تواند پارکینگ ها را تقسیم کند؟ سئوال۲-در صورت مراجعه به دادگاه رویه دادگاه در اینگونه موارد چیست وبرچه اساس پارکینگ هاراتقسیم می کند؟ آیا دادگاه در این موارد که هیچ توافقی بین طرفین وجود ندارد بر اساس شماره گذاری مامور ثبت پارکینگ ها را تقسیم می کند؟ باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان خرید هر یک از واحدها بهتر بود که نوع پارکینگ و نحوه کیفیت آن در مبایعه نامه ها قید شود سپس با توجه به گواهی پایان کار و سند پارکینگ هریک از واحدها مشخص میباشد. در غیر این صورت مراجع قضایی اولویت را به مالکینی میدهد که تاریخ خرید آنها زودتر از بقیه بوده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط