🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

روند شکایت در تصادف برای دریافت دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹

سلام
در تصادفی که داشتم مقصر طرف مقابل بود. بنده پایم شکست و با آمبولانس به بیمارستان انتقال داده شدم و پلیس سر صحنه آمد و کروکی کشید و طرف مقابل مقصر شد. در بیمارستان مامور نیرو انتظامی آمد و از بنده چند سوال کرد و پرسید که شکایت داری؟
گفتم بله. بعد از ترخیص از بیمارستان رفتم پزشک قانونی و نامه پزشک قانونی را بردم کلانتری و پرونده رفت دادگاه. مقصر ضامن آورد و ماشینش را از پارکینگ آزاد کرد. پزشکی قانونی به بنده گفت دو ماه بعد برای معاینه مجدد بیا. من هم موتورم را آزاد کردم و خسارت موتورم را از بیمه راننده مقصر گرفتم.
میخواستم بدانم آیا برای گرفتن دیه باید شکایت کنم؟
یا همین روالی که طی شده به منزله شکایت برای دریافت دیه هم میباشد و فقط باید منتظر پیامک سایت ثنا باشم؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
شما بعد از معاینه مجدد توسط پزشکی قانونی و دریافت گواهی ان به دادسرا مراجعه کرده و به پرونده ضمیمه میکنید .در صورت التیام و پایان طول درمان قااضی اقدام به صدور رای مینماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

برای گرفتن دیه نیاز به شکایت مجدد ندارید چون پرونده شکایت شما درجریان است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط