زمان درخواست از کارافتادگی تامین اجتماعی بایستی به شغل قبلی مشغول بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۸

در زمان درخواست از کارافتادگی آیا باید به کار سابق ادامه بدهم؟ اگر ادامه ندهم ترک کار محسوب می‌شود؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. در صورت حادثه حین کار، باید به پزشک مراجعه کنید. با تشخیص پزشک معالج، از استراحت پزشکی برخوردار خواهید بود و در مدت استراحت طبیعتا نیازی به مراجعه به محل اشتغال نیست.
در طول استراحت پزشکی، در صورتی که پزشک معالج شما را غیر قابل درمان و از کار افتادن تشخیص دهد، میتوانید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه و درخواست کمیسیون پزشکی کنید. کمیسیون پزشکی تشخیص از کارافتادگی کلی یا جزئی را خواهد داد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام اصولا بعد از کارافتادگی توانایی حاضر شدن درمحل کارنیست وشما در خواست ازکارافتادگی بدهید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که تبعا با از کارافتادگی امکان بازگشت به کار متصور نیست.

با سلام
قاعدتا امکان بازگشت به کار وجود ندارد که شخص، از کارافتادگی را تقاضا می نماید.

سلام بدیهیست که با از کار افتادگی قدرت بازگشت به کار به شکل سابق وجود ندارد شما برای درخواست بیمه از کار افتادگی باید پس از مراجعه به پزشک و درمان کامل با گواهی پزشک به یکی از شعب تامین اجتماعی باید مراجعه کنید. یا از سایت es. Tamin اقدام کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط