🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زمان طلاق تکلیف طلاهایی که مرد خریداری کرده است چه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و گرامی. سوال اینجاب این است که وضعیت طلاهای خریداری شده توسط مرد هنگام طلاق چگونه است؟ ( حلقه خریداری شده زمان عقد و سرویس طلا خریداری شده هنگام مراسم عروسی)
درر ضمن خانومم بدون اجازه بنده طلاها را برای خرید ماشین پدرش فروخته است!!!!

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اثبات نمایید که این طلاها را بصورت هدیه خریداری نکرده اید بلکه بصورت امانت بوده است .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

طلاها در واقع هبه ای بوده از جانب شما که همه وقت قابل رجوع است اما مشروط بر آن که موجود بوده باشد

مگر اینکه شما اثبات کنید طلاها هبه نبوده و تنها امانتی بوده در دست خانم شما که ایشان باید مثل یا قیمت را به شما برگرداند

باید اثبات نمایید که این طلاها را بصورت هدیه خریداری نکرده اید بلکه بصورت امانت بوده است در این صورت میتوانید علیه ایشان به جرم خیانت در امانت شکایت کنید توصیه میشود با یک وکیل بصورت حضوری مشورت کنید

جون انرا فروخته امکان استرداد موجود نیست

اگر بتوانید اثبات نمایید که این طلاها امانت بوده است قابل استرداد است در غیر اینصورت بر فرض هبه است و با توجه به فروش آنها قابل مطالبه نیست .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط