زمان مناسب برای طرج شکایت هزینه های بیمارستانی چه زمانی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۹

با سلام. بسیار ممنونم که با صبوری پرسشهای مطرح شده از جمله پرسشهای من را پاسخ دادین. پزشکی قانونی پرونده تصادف پدرم را میخواهد ببندد و ما برای هزینه های بیمارستانی میخواهیم شکایت مطرح کنیم که شما فرمودین از طریق دادسرای راهور و کلانتری میشود اقدام نمود فقط میخواهم بدانم زمان مناسب برای این طرح شکایت چه زمانی است آیا منتظر شویم پرونده را ببندند و مبلغ دیه مشخص شود یا اینکه در هر زمانی مثل الان نیز میتوانیم اینکار را انجام دهیم.
با سپاس فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که تومان برای مطالبه هزینه های بیمارستان و ... نیز اقدام کنید و ارائه دادخواست را به زمان آینده موکول نکنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط