🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زمینهای غیر قابل فروش را میتوان بدون اجازه بنیاد فروخت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۸۴

سلام
یکسری از زمینهای بنیاد مسکن در روستای ما به خانواده های کم بضاعت از طریق شوار و دهیاری و بنیاد مسکن چند تا قطعه واگذار شد و یکی از قطعه ها به برادرم واگذار شد و قبل از تحویل زمین و نقشه برداری فروخت و بنیاد مسکن و دهیاری و شورا روستا مالکیت زمین و پروانه به ایشان ندادن، و چون یه تاریخی برای واگذاری بود برادرم نتوانست مبلغ زمین را پرداخت نماید و بنیاد یک هفته مهلت داد تا مبلغ فوق با جریمه دیرکرد را پرداخت کند اگر پرداخت نشود قواره آزاد میشود، در این میان بنیاد و دهیاری روستا به من پیشنهاد دادن مبلغ را با جریمه پرداخت کنم تا گواهی مالکیت به نام من و برادرم صادر شود و صادر شد آیا آن طرفی که از قبل زمین را خرید کرده بود از طریق دادگاه میتواند زمین را صاحب شود در حال حاضر من و برادر دو طبقه ساختمان ساختیم و دو فقره وام ۴۰ و ۵۰ میلیونی از بانک دریافت نمودیم آیا امکان داره پروانه ساختمان ما از طریق شاکی خصوصی باطل شود،
ممنون میشم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شخص دیگری که ادعای مالکیت می کند سند ومدرک مالکیت قبل از شما داشته باشد می تواند اقدام کند وگرنه نمی تواند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط