🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زمین قرار گرفته در طرح هادی و امکان ساخت ملک

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵

با سلام، بنده زمینی ۱۷۰۰ متری دارم که کل آن در طرح هادی قرار گرفته اما کاربری آن باغی می‌باشد، تصمیم دارم در قسمتی از این زمین خانه بسازم، با توجه به اینکه زمین در طرح قرار دارد مشمول ماده ۹۹ میشم یا نه ممکنه تخریب بشه؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ساخت بنا در کاربری باغی وجود ندارد مگر آنکه پروانه ساخت کلبه باغی یا انباری را از دهیاری دریافت کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما
اگر زمین شما در طرح هادی قرار دارد، به این معناست که برای آن کاربری مشخصی تعیین شده است. اگر کاربری آن “باغی” باشد، شما نمی‌توانید به‌طور قانونی اقدام به ساخت و ساز مسکونی کنید.
با توجه به کاربری باغی زمین شما و مقررات موجود، ساخت و ساز بدون مجوز احتمال تخریب آن را افزایش می‌دهد. بنابراین، قبل از هرگونه اقدامی، حتما با شهرداری و یک وکیل متخصص در امور ملکی مشورت کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط