زنای به عنف بدون شاهد و مدارک پزشک قانونی و گذشت 6 ماه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۴۷۷

سلام
ببخشید من 4 ما پیش با یک خانم به مدت 3 هفته رابطه داشت.ولی بعدش متوجه شدم که ایشون متاهل هستن.سریع باهاش بهم زدم.ولی اون ولکن نیست .همه جوره از من شکایت کرده.آخرین شکایتش زنای به عنفه.
به من اتهام زده که فریبش دادم و به بهانه رساندن به منزل بردمش جای خلوت و بهش تجاوز کردم.و اون هم از ترس آبروش به شوهرشم نگفته ولی حالا گفته.

1- آیا بدون شاهد و مدارک پزشک قانونی و گذشت این مدت و صرفا با پیامکهای سکسی رد و بدل شده (مثلا حامله نشی یه وقت، قرص بخور) و ...میتونه زنای به عنف رو ثابت کنه؟
2- اگه خانم اقرار به رابطه نامشروع کنه و من اقرا نکنم ، بازهم از پیامک میشه رابطه نامشروع رو ثابت کرد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.خیر

2. ممکن است نسبت به ایشان اثبات شود ولی نسبت به شما خیر. به دلیل اینکه اقرار کرده اند. اگر پیامک در خارج از فضای مجازی باشد به عنوان دلیل مورد قبول قاضی خواهد بود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط