🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زنگ زدن همسایه به پلیس برای حضور دختر در خانه رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۸۱۸

با سلام. ما سه تا پسر دانشجو خونه گرفتیم. شهرستانی که دانشجو هستیم. بعد همکلاسیا هر ازگاهی میان اینجا بعضی ها هم دختر هستن. حالا همسایه به ما تهمت زده که شما کارای نامشروع می کنین و تهدید کرده یبار دیگه اینطور شه به پلیس زنگ میزنه و رو حفاظ در خونمون قفل می زنه تا پلیس بیاد و این حرفها. حالا سوال من اینه که این آقا قدرت اینکار رو داره؟ الان زنگ بزنه پلیس دوستان ما هم اینجا باشن چه اتفاقی میوفته؟ ما همه دانشجو و هم کلاسی هستیم برای دانشگاه وموقعیتمون مشکلی پیش میاد؟ راهی هست که بشه جلو این اقا رو گرفت و از تهمتی که زده پشیمونش کرد؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه علیه شما شکایت رابطه نامشروع مطرح کنند باید دلایل محکمه پسند برای اثبات داشته باشند یعنی جرم باید مشهود باشد و صرف دورهم جمع شدن چند نفر رابطه نامشروع نمیباشد و میتوانید علیه ایشان اعاده حیثیت مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط