زوجه اقدام به ارائه دادخواست برای پرداخت مهریه و نفقه و اجرت المثل، نموده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۸

بنده ۱ سال هست خانه رو ترک کردم، خانمم با چاقو منو تهدید به قتل کرد، جر و بحث زیاد داشتیم، الان میخواد دادخواست بده، چه چیزی اتفاق می افتد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر حال مهریه حق زوجه است و باید پرداخت شود در خصوص نفقه با تهیه منزل دادخواست الزام به تمکین بدهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مهریه را که باید پرداخت کنید . در صورت محکومیت به پرداخت دادخواست اعسار داده و آن را قسطی کنید . دادخواست الزام به تمکین را مطرح کنید و در صورت صدور حکم به نفع شما نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت

چون شما منزل را ترک کرده اید باید نفقه را بدهید
مهریه .و اجرت المثل هم در هر صورت مکلف به پرداختش هستید

با سلام هر چند قبول این ادعا که زوجه زوج را تهدید به قتل بکند سخت است ولی طبق ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
ایشان اگر دادخواستی علیه شما نسبت به حقوق مالی ناشی از زوجیت بدهند به احتمال زیاد علیه شما حکم محکومیت مالی صادر خواهد شد. چون تهدید از سوی ایشان حقوق مالی ناشی از زوجیت را منتفی نمیکند و تکلیف را از دوش شما ساقط نمیکند.

اگرزوجه دادخواست دهد باید طبق ادعای ایشان ازخودتان دفاع کنید

مهریه در هرصورت می تونه مطالبه کند وبرای نفقه در صورتی به وی تعلق نمی گیرد که شما ثابت کنید که تمکین نداشته

سلام دوست گرامی
شما بایستی منزلی تهیه کنید همراه با اثباب و وسایل زندگی تا بتوانی الزام همسراتان برای ورود به این منزل را درخواست نماید تا به زندگی مشترک خودتان بتوانید ادامه دهید
در خصوص حقوق مالی نیز ایشان مختار است تمامی حقوق مالی خود را مطالبه نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط