🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زوجه فرزند دوساله پسر شیرخوار خود را رها کرده، چه شکایتی باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۹

با درود و سپاس فراوان از گروه سایت بنیاد وکلا:
همسر من بیش از ۳۶روز است، طفل ۲ساله پسر شیر خوار را رها کرده و رفته و یکبار هم نیومده شاهد هم دارم و هم چنین پول رهن وی را به عنوان مهریه و جهیزیه خود را برده و بنده را بی خانمان کرده و طی این چند روز در خانه ی پدری، پدرش ازش سواستفاده ی کاری کرده و تا نیمه شب هر روز برای پدرش کار میکند هویج رنده کردن و....
حال سوال من اینجاست بنده چه شکایتی بکنم؟
با تشکرات فراوان از
خدمت گذاران، وکیلان محترم و گروه سایت بنیاد وکلا

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر حضانت فرزند در فرض مسئله که والدین جدا از هم می باشند تا دو سالگی هم حق و هم تکلیف مادر باشد و این فقط به موارد طلاق اختصاص نداشته باشد و در صورتی که مادر استنکاف کند طبق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده مرتکب جرم شده است. اما با توجه به فرض سوال، طفل از دو سالگی گذشته است و چون پسر است حضانت آن بر عهده پدر می باشد اما مادر وظیفه ای در شیر دادن ندارد. اما در صورتی که تغذیه طفل با شیر دیگری و یا شیرخشک یا غذا موجب ناراحتی و یا بیماری کودک شود مادر نمی تواند از شیر دادن به فرزند خود استنکاف نماید و ملزم به آن می گردد. این است که ماده ۱۱۷۶ قانون مدنی می گوید مادر مجبور نیست که به طفل خود شیر بدهد مگر در صورتی که تغذیه طفل به غیر شیر مادر ممکن نباشد. کهالبته می تواند از بابت شیر دادن اجرت از پدر مطالبه کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مخاطب گرامی ترک کودک شیرخواره از سوی مادر
احتمالا توجیهاتی از سوی ایشان دارد علی ایحال چنانچه امکان تدارک وسایل زندگی برای ایشان دارید و خواهان بر گشت ایشان هستید ابتدا از بزرگان خانواده کمک بگیرید در صورت ناچاری دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید. و در مورد کودک چون حضانت طبق قانون با توجه به سن و شیرخوارگی با ایشان است، از ایشان می توانید شکایت نمایید چون حضانت هم حق و هم تکلیف است. و ترک آن موجب مسولیت است.

با سلام

با توجه به ترک منزل از ناحیه زوجه لازم وضروریست که نسبت به تقدیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی با عنوان الزام خوانده به تمکین در انجام وظایف زندگی مشترک تقدیم نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط