🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زوجه چگونه از زوج تعهد معتبر بگیرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۰۶

سلام دو سوال دارم
۱- درصورت عقد موقت غیر ثبتی برای محکم کاری مطالبه مهریه و اثبات عقد برای دادگاه خانواده ،
زوجه چگونه میتواند نفقه حق ارث و حق و حقوق اولاد در صورت وجود و شروط دیگری را ... بدون ثبت محضری عقد در دفترخانه به صورت دیگری از زوج تعهد بگیرد که قابل اجرا و دادخواهی باشد؟؟
(زوج موافق ثبت محضری نیست اما با همگی شروط دیگر زوجه موافق است .)تعهد به چه صورت معتبر است ؟چه متنی باید تنظیم شود ؟

۲_((من در مطلبی در اینترنت از یک موسسه حقوقی خواندم که نوشته بود یا باثبت محضری یا به نحو مکتوب آثار حقوقی و تعهد زوج فراهم میشود ) ، منظور از نحو مکتوب چیست؟؟ لطفا توضیحات کامل تری بدهید ممنون از سایت خوبتون

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در عقد موقت به زوجه ارث تعلق نمی گیرد ولی بابت نفقه می توانین توافق کنین

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

توجه داشته باشید در عقد موقت ارث وجود ندارد و نفقه هم نیست مگر با توافق طرفین

سلام در نکاح موقت ارث و نفقه زوجه موضوعیت نداردمگر با توافق....

باسلام در عقد موقت ارث وجود ندارد و نفقه هم نیست مگر با توافق طرفین

با سلام
شما می بایست عقد خود را محضری نمایید زیرا فقط مهریه توافقی قابل مطالبه است و نفقه و ارث در عقد موقت جایگاهی ندارد .

سلام در نکاح موقت ارث و نفقه زوجه موضوعیت ندارد مگر آنکه زوج قبل از عقد موضوع نفقه را بپذیرد .

نکاح خویش را ثبت بفرمائید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط