🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

زوج فاکتور طلا ها رو داره میتونه پس بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۴

من چند ماهه با شوهرم زندگی نمیکنم طلاها با خود من هستن و فاکتور ها با شوهرم - من میتونم برم طلا ها رو تعویض کنم و فاکتور جدید بگیرم باز هم میتونه پس بگیره؟ به تاریخ الان بزنم یا تاریخ قدیم لطفا راهنمایی کنید

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر شوهر شما بتواند اثبات کند طلاها در دست شماست با استناد به فاکتور ها می تواند درخواست استرداد طلاجات مطرح کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله قابل استرداد است.

سلام
با فروش یا معاوضه طلاها، همسرتان دیگر قادر به پس گرفتن آن نخواهد بود.

با سلام
چون فاکتور طلاها به نام همسرتان هست میتواند دادخواست استرداد مطرح کند
البته ایشان باید اثبات کند که طلاها نزد شماست.

اولا که کار شما عنوان مجرمانه خواهد داشت ثانیا طبق فاکتور ها مالک ,همسر شما می باشد و در حالت خوش بینانه طلا ها در ید شما به صورت امانت است و شما نمی توانید تصاحب نمایید.

با سلام .نیاز به این کار نیست مستند به ماده ۸۰۳ قانون مدنی . با فروش طلاجات در واقع عین موهوبه از دست شما خارج شده ولذا قابلیت استرداد منتفی خواهد شد .چون این طلاجات به عنوان هبه محسوب خواهند شد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط