🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ساختن بیش از حد مجوز توسط همسایه و نحوه شکایت

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۰

با سلام، ما در شمال زندگی می‌کنیم، ساخت‌وساز اینجا طوری شده که هرکی هرجور دلش بخواد داره می‌سازه، ماده صد شهرداری هم فقط جریمه پولی می‌گیره. نهایت ساخت سه طبقه و ۵۰ درصد مجوزه ولی بیشتر از ۶تا و تا حدود ۹۰درصد می‌سازند. ملک کناریمونم از این قاعده مستثنی نبوده و داره ۹۰درصد و ۶ الی ۷ طبقه می‌سازه. ما از شهرداری پیگیر شدیم ولی به نتیجه‌ای نرسیدیم، تهش میگن جریمه میده و میسازه و کارش رو نمی‌تونیم زیاد بخوابونیم. ما خونمون ویلائیه و داریم داخلش زندگی می‌کنیم. دیگه آفتابی هم به اون صورت نداریم خصوصا در زمستون. اگهراین آقا بعد از جریمه شروع به کار کرد، چطور میشه از حقمون دفاع کنیم؟ آیا حقی داریم اصلا که بخواهیم پیگیر بشیم؟ آیا به جوابی می‌رسیم؟ سپاس از شما اساتید محترم.

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان پیگیری و طرح دعوی وجود دارد لکن نتیجه قابل پیش بینی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

می تونید از ایشون شکایت کنید در کمیسیون ماده ۱۰۰ و نسبت به رای کمیسیون هم امکان اعتراض وجود داره

بسمه تعالی. با صدور مجوز از کمیسیون ماده صد شهرداری بعنوان یک مرجع قانونی، شکایت شما با عناوینی که ذکر کردید بی نتیجه خواهد بود. ضمن انکه در قانون مدنی نیز در این مورد که حکم ماده صد را بی اثر نماید ذکر نشده.
از لطایف کلام اینکه در مواردی خاص از طریق دیوان عدالت اداری حکم ماده صد میتواندملغی الاثرگردد

درودبر‌شما‌
طرح دعوی ممکن است ولیکن حصول نتیجه قطعی نیس

باسلام امکان طرح دعوی وجود دارد لکن می بایست کارشناس مربوطه ارجاع و صحت ادعای شما اثبات گردد.

با سلام امکان پیگیری وجود دارد ولیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست.

سلام طرح دعوا امکان پذیر است و این موارد باید کارشناسی گردد و اگر حق شما تضییع شده باشد میتوانید پیگیری کنید‌.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط