🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سانحه در محیط کار منجر به شکستگی ران پا از سه قسمت شده؛ چطور غرامت دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۴

سلام خسته نباشید
سال ۹۵ حین کار در مغازه قصابی دچار سانحه شده و از قسمت پا دچار اسیب شدید و شکستگی شدم لاجرم بیمارستان و دوازده روز کامل اسیری در نهایت نزاشتن شکایت کنم گفتن میدیم به خودت مستاجری بچه داری ولی از بیمارستان به اینور اونا رفتن منم موندم با یه پلاتین حدوا ۲۴ سانتی که حتی نتونستم یه عکس ازش تا حالا بگیرم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات و خصوصا شهود در این مورد میتوانید علیه کارفرما شکایت کرده و برای مطالبه دیه اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورت داشتن مستندات ومدارک لازم که مثبت موضوع باشد می توانید برای مطالبه دیه اقامه دعوی کنید

باسلام طبق پرونده پزشکی و شهادت شهود از کارفرما شکایت نماییدبا ارجاع ب کارشناس درصد تقصیر کارفرما مشخص و محکوم ب پرداخت دیه خواهند شد

سلام
اگر مدارک و شواهدی در خصوص وقوع حادثه در محل کار و در نتیجه آن دارید می توانید مطالبه دیه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط