🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سرانجام تقسیط دیه بصورت ماهانه چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۴

با عرض سلام و خسته نباشید
آخرین جلسه دادگاه کیفری در تاریخ ۱۴۰۰/۲/۲۵
،حکم به تقسیط صادر شد ،بدین کیفیت که خواهان محکوم به را به نحو اقساط و از قرار هر ماه معادل یک و نیم هزارم دیه کامل مردمسلمان در حق خوانده تا استهلاک کامل بپردازد. متهم تا الان هیچگونه واریز به حسابی برای من انجام نداده+هیچ اس ام اس و ابلاغیه ای هم دریافت نکردم! به اجرای احکام مراجعه کردم ،گفتند تا دو سال می‌تونه واریز نکنه دیه منو..!!! گفتند: از مشاور مشورت بگیرم

الان من باید چکار کنم؟؟
تاریخ شکایت و مصدومیت هم ۱۳۹۹/۵/۱۹بوده(عنوان شکایت:صدمه بدنی غیرعمد)

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ آغاز پرداخت اقساط توسط دادگاه تعیین خواهد شد...

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تاریخ شروع بایدتوسط دادگاه در رای درج شودومحکوم علیه ملزم آنرپرداخت کنددرغیراینصورت منجربه توقیف اموال اومیشودودر نهایت جلب او،لذا هرچه پرداخت به تاخیر بیافتدبه نفع شما وبه ضرر محوم علیه است چون ملاک نرخ زمان پرداخت است نه زمان حادثه

تاریخ شروع در رای دادگاه اعلام می گردد

سلام بسته به این که نوع جرم، عمد، غیرعمد خطای محض باشد مهلت های پرداخت دیه متفاوت است، در خود رای صراحتا مهلت های پرداخت ذکر شده است

درود دادگاه تاریخ شروع را اعلام می کند

با سلام و احترام
علی القاعده تاریخ شروع پرداخت اقساط در رای دادگاه ذکر میشود.

تاریخ شروع پرداخت اقساط توسط دادگاه در رای صادره مشخص میشود.
اگر در تاریخ تعیین شده پرداخت صورت نگیرد شما میتوانید جهت توقیف اموال و در صورت عدم وجود اموال برای جلب اقدام نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط