🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سرقت خودرو در سال ۸۴ اتفاق افتاده و در سال ۹۲ سارق دستگیر شد ولی پلیس به ما اطلاعی نداده از کجا باید پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰

با سلام
خودرو پژو ۴۰۵ سال ۸۴ سرقت شد. همن زمان شکایت در آگاهی ثبت شد اما هیچ ردی به دست نیامد تا اینکه هفته گذشته با پیامک بدهی عوارض آزادراهی مشخص شد که خوردویی با این پلاک در حال تردد است. با مراجعه به آگاهی مشخص شد که سارق خودرو در سال ۹۲ در آذربایجان غربی دستگیر شده و اعتراف کرده که خودرو را ربوده و اوراق نموده. با توجه به اینکه آگاهی دستگیری سارق را به ما اطلاع نداده حالا چطور باید پیگیر موضوع باشم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید در دادسرای نظامی علیه مموری ناآگاهی نسبت به کوتاهی در انجام امور محوله طرح شکایت بنمایید ضمناً تقاضای به جریان افتادن پرونده و همچنین مطالبه وجه ماشین به نرخ روز را از سارق نیز مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط