سرقفلی ملک تجاری در صورتیکه مربوط به فردی باشد و توسط اوقاف فروخته شود چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۶

باعرض سلام و قبولی طاعات.
ما سال ۷۴مغازه ای را از فردی خریداری کردبم که ایشان آن ملک را بصورت سرقفلی از وراث مالک (مالک درقید حیات نبوده)خریده بود ودر زیر قرداد قید شده بود که این معامله با رضایت مالک بوده وخریدارحق انتقال به غیر رادارد و مالک هیچ گونه حق و حقوقی در این ملک ندارد.
در حال حاضر یک نفر به تازگی مغازه ما را از وراث آن مالک خریده و سند گرفته و پروانه ساخت هم تهیه کرده و به ما قیمتی بسیار پایین تر از قیمت بازار پیشنهاد داده و میگوید این مبلغ را بگیرید ومغازه راتخلیه کنید.
باوجود این که مادرحال حاضر مغازه را به کرایه داده آیم ونفر اولی که مغازه را از مالک خریداری کرده بوده شغلش رادیو ظبط بوده اما در حال حاضر ما به آرایشگاه کرایه داده آیم، آیا میتوانیم از حق وحقوق خود دفاع کنیم واینکه شما چه پیشنهادی به ما میدهید.
بسیار سپاسگذارو قدرانم از شما.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بعد از فروش سرقفلی به شما مجددا برای فروش آن به فرد دیگری اقدام کرده باشند میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر علیه ایشان تنظیم نمائید. ولی در صورتیکه کلا سرقفلی متعلق به وراث نباشد معامله باطل و شما باید ثمن خود را مسترد کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط