سریعترین نحوه انتقال سند و معاینه‌فنی خودروی منتقل شده با وکالت تام

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۴

با سلام و احترام، بنده به عنوان بخشی از مهریه وکالت تام یکی از دو خودروی همسرم رو به صورت محضری دریافت کردم و به دلایلی در مقابل مابقی مهریه رو بذل کردم، جهت به‌نام زدن خودرو و انتقال سند وقتی اقدام به وقت اینترنتی معاینه فنی در"تهران من" کردم، چون مالک خودرو که همسرم هست با این پلاک در این برنامه حساب کاربری داره، پیغام داد که از حساب کاربری مالک اول باید نوبت بگیرم و به من اجازه تعیین وقت برای معاینه فنی با پلاک فعلی نداد، در این بین همسرم همراهی نمی‌کنه که بتونم زودتر کارای انتقال سند رو انجام بدم، ضمنا بنده بیمه‌های خودرو رو شخصا تمدید کردم و درحال حاضر کل مدارک و سند نزد بنده هست، از چه طریق می‌تونم اقدام کنم برای انجام معاینه فنی و تعویض پلاک با این تفاسیر؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به الزام اخذ نوبت اینترنتی جهت معاینه فنی در شهر تهران و عدم همکاری همسرتان، بهتر است حضورا به یکی از مراکز معاینه فنی واقع در شهرهای اطراف مراجعه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام با استناد به وکالت کاری تعویض پلاک امکان اقدام دارد و خود و یا از طریق کافی نوبت تعویض پلاک بکیرید

باسلام با داشتن وکالتنامه می توانید جهت انتقال سند اقدام کنید و برای تعویض پلاک نیازی به تهران من نمی باشد به کافی نت مراجعه کنید و اقدام به اخذ نوبت نمایید.

در صورت داشتن وکالت و اختیار، میتوانید برای انتقال سند اقدام نمایید.

با سلام
اگر برای انجام تشریفات اداری نقل و انتقال خودرو وکالت کاری داشته باشید بدون حضور همسر می توانید اقدام کنید.

با ارائه وکالتنامه در صورت وجود اختیار برای انجام دادن این اقدامات میتوانید بدون حضور ایشان اعمال فوق را انجام دهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط