🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سفته جهت حسن انجام کار و شرایط تسلیم آن

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹۴

برای استخدام در یک شرکت به من گفتند ۶۰۰ میلیون سفته و یک ضامن دولتی بیارید. پشت و روی سفته‌ها چطور باید امضا بشه و چی باید نوشته بشه؟ شماره سفته باید در قرارداد کاری قید بشه؟ امضای ضامن ممکنه چه مشکلاتی براش ایجاد کنه؟ اگر بعدها سفته‌ها رو پس ندن چه مشکلاتی ممکنه ایجاد بشه؟

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در قرارداد قید نمایید که بابت ضمانت حسن انجام کار است
از سفته ای مینویسید عکس بگیرید
سفید امضا تحویل ندهید
با خط زدن حواله کرد قید کنید غیر قابل انتقال است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود
حتما بابت حسن انجام کار در سفته قید و شماره سفته در قرارداد قید گردد.

با سلام
حتما در قرارداد درج شود یک نسخه از قرارداد دریافت شود کپی گرفته شود و رسید گرفته شود

سلام شماره سفته در قرارداد و شماره قرارداد را در سفته نوشته شود و ضمانتی بودن حتما باید در سفته و قرارداد قید شود.

در سفته درج شود ضمانت حسن انجام کار ، در قرارداد ذکر شود . در صورتی که از شما خسارتی از حیث عدم حسن انجام ببار آید بگونه ای که قانون شما را مسئول آن خسارت قلمداد نماید بصورت تضمینی امضاکنندگان مسئولند.

با سلام حتما در قرارداد درج شود یک نسخه از قرارداد دریافت شود کپی گرفته شود و رسید گرفته شود

با سلام، قید عنوان" بابت حسن انجام کار" ضروری بوده و از درج تاریخ خودداری نمائید، ته برگ سفته رو جدا کنید و همراه با کپی از سفته نزد خود نگاه دارید، در قرارداد شماره سفته و در سفته شماره قرارداد را حتما ذکر کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط