🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سفته حسن انجام کار و عدم استرداد آن بعد از اخراج

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۹۰

سلام. من در موسسه خصوصی با قرارداد کاری یک‌ساله استخدام شدم و گفتند شرط استخدام امضای سفته (مبلغ سیصد میلیون تومان) با عنوان حسن انجام کار است که من امضا کردم. الان بعد از یک‌سال به دلیل عدم نیاز من را اخراج کرده‌اند ولی می‌گویند تا سه سال دیگر باید سفته نزدشان بماند. آیا برای من از این جهت مشکلی ایجاد نمی‌شود؟ تشکر از لطف شما.

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بدوا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ارسال نمایید در صورت عدم توجه اقدام به طرح دعوی حقوقی استرداد سفته با عنوان حسن انجام کار نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
به نطر ابتدا اظهارنامه دهید و سپس درصورت عدم پاسخ و توافق اقدام به طرح دعوای استرداد کنید

سلام

بهتر است اول اظهارنامه ارسال کنید اگر پاسخ مطلوبی ندادن طرح دعوا کنید و توجه داشته باشید که سفته تضمین عرفا تا ۶ ماه بعد از قطع همکاری نزد کارفرما به امانت می ماند

با سلام
چنین موضوعی منطقی به نظر نمیرسد ، لذا چنانچه در قرارداد کار خود به این مورد اشاره نشده است . ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر استرداد سفته ارسال نمایید در صورت عدم توجه اقدام به طرح دعوی حقوقی استرداد سفته با عنوان حسن انجام کار نمایید.
ولی اگر در قرارداد کار به این موضوع اشاره شده است قطعا باید طبق قرارداد رفتار گردد.

سلام ابتدا اظهارنامه سپس دادخواست استرداد بدهید

سلام در ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید در صورت عدم نتیجه دادخواست را مطرح کنید.

درود بر شما، دوست گرامی توصیه می‌شود بدوا اظهارنامه ارسال دارید، چنانچه مراد حاصل نشد اقدام به طرح دادخواست نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط