🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سقوط حق حبس و نفقه در صورت سائیدگی بکارت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۹۲

با عرض سلام. 1. آیا دختری که قبل از عقد باکره بوده ولی بعد از عقد به دلیل تمکین در بکارت او ساییدگی ایجاد می شود و این ساییدگی به دلیل دخول یا به وسیله دست کاری از طرف زوج باشد و پزشکی قانونی این ساییدگی را تائید کند آیا زن می تواند در این صورت به حق حبس استناد کند؟
2. آیا زمانی که زن بخواهد از حق حبس استفاده نماید باید برای این امر به دادگاه فرم دادخواست استفاده از حق حبس نماید؟
3. تکلیف ماه های قبل از ارائه دادخواست استفاده از حق حبس که زوج به زوجه دادخواست دعوت به تمکین داده است و زوجه تمکین نکرده است ولی زوجه فقط لفظی بدون ارائه دادخواست استفاده از حق حبس گفته که من از حق حبس استفاده می کنم و زوج را بی تکلیف گذاشته چیست؟ آیا تا این مدت به او نفقه تعلق می گیرد؟ لطفا جواب سوال را به ایمیل اینجانب ارسال فرمایید.باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در این صورت دیگر حق حبس زوجه پذیرفته نخواهد شد. خیر نیازی به دادخواست برای حق حبس نمیباشد در صورتیکه زوج دادخواست الزام به تمکین بدهد زوجه نیز میتواند حق حبس خود را مطرح کند. اگر عدم تمکین اثبات شود (در صورتیکه باکره نباشد) نفقه به او تعلق خواهد گرفت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط