سنجش دیه خردشدگی استخوان و شکستگی استخوان چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۲۹

باسلام
بنده ۳ سوال داشتم و ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده چندوقت پیش تصادف کردم و استخوان نازک نی از دوجا و استخوان درشت نی از یکجا شکست و یک سر از استخوان درشت نی یک تکه شکستگی و جداشده پیداکرد و در نامه پزشکی قانونی بصورت زیر برام نوشتند
دوعدد شکستگی مجزا ثلث تحتانی استخوان نازک نی و یک شکستگی ثلث تحتانی استخوان درشت نی که با میله ارتوپدی فیکس شده
کبود شدگی و سیاه شدگی و تورم ساق هم نوشتند
سوال اولم اینه که معیار تشخیص خردشدگی چیه؟؟
سوال دومم اینه که بعد از گذشت طول درمان نامه ای که بهم دادند داخلش حرفی از میله ارتوپدی و بخیه ها و آثاری که روی پام بجا مانده نزدند و فقط نوشتند ارش تورم ساق نیم درصد دیه کامل و بقیه را مثل قبل قید کردند و درصدی براش ننوشتند و در پایان نامه نوشتند معاینه مجدد نیاز نمیباشد ،میخواستم بپرسم آیا اینها را نباید در همین نامه درصد مشخص میکردند یا دادگاه درصد مشخص میکنه؟؟
سوال سومم اینه که مواردی همچون آثار بخیه و میله ارتوپدی که در نامه آخر ذکر نشده یعنی حساب نمیشه؟؟و اگر نمیشه من چه اقدامی باید انجام بدم که ثبت بشه؟؟
ممنون از سایت خوب بنیاد وکلا و وکلای عزیز که با صبر و حوصله جوابمو میدید

۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به اجرای احکام مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

بادرودوسلام نوع و میزان دیه ازطریق پزشکی قانونی تعیین می شودازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به اجرای احکام مراجعه کنید تا محاسبه کنند

با احترام میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و اجرای احکام مبلغ آن را مشخص و اجرا میکند.

تشخیص و تعیین دیه و ارش و میزان آسیب های بدنی از انواع تخصص های پزشکی و در صلاحیت سازمان پزشکی قانونی است.
میتوانید از قسمت محاسبات حقوقی سایت بهره ببرید.

درود بر شما
برای تمامی صدمات و ضایعات وارده، حسب نوع صدمه و آسیب دیه و ارش تعیین می گردد..
جهت محاسبه میزان دیه متعلقه از بخش محاسبات حقوقی اقدامـنمایید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط