🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سند آپارتمان و مفهوم اصطلاحات مندرج در آن برای عرصه و اعیان

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹

با عرض سلام و خسته نباشید، من آپارتمانی خریداری کردم که داخل سند آن ذکر شده ۳ متر و ۶۰ دسیمتر مربع آن بالکن استبا قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان‌ها و آئین‌نامه اجرایی آن. می‌خواستم بپرسم از نظر حقوقی منظور از کلمه استبا چیست؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض می‌کنم استبا اصطلاح ثبتی نیست بلکه کلمه است با کلمه با به هم چسبیده و شما تصور کردید که یک اصطلاح ثبتی به نام استبا داریم
با اصلاح موارد فوق سند را مطالعه نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام ، به نظر اشتباه تایپی باشد لذا تقاضای اصلاح سند را نمایید .

درود
قطعا اشتباه تایپی‌می باشد و‌بایستس نقاضای اصلاح سند را داشته باشید

سلام بنظر می رسد اشتباه تایپی باشد لذا تقاضای اصلاح سند را بنمایید

درود بر شما
دقت بفرمایید چنین کلمه ای معنا ندارد و اشتباه تایپی می باشد و می توانید تقاضای اصلاح سند را نمایید.

درود بر شما، دوست گرامی اشتباه تایپی است، منظور این است، .... بالکن است با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات... .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط