🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

سند نزدن خودرو را چگونه باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۹

سلام ببخشید مزاحم شدم یک سوال داشتم بنده یک خودرو خریدم یکساله برای سند زدن نمیاد رفتم شکایت کردم ولی در هیچ کدام از جل دادگاه حاضر نشدن دادگاه رای غیابی داد و میگی باید جواز کسب برای ضمانت ببرم ولی من کسی رو ندارم که ضمانت کنه برای همین اگه صاحب سند و پیدا کنم ببرم چی ولی صاحب سند هیچ مدرکی از ماشین نداره فقط سند و پلاک به نامشه و این خودرو ۱۵ سال پیش فروخته ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون حکم غیابی صادر شده است لذا برای محکم کاری که احتمالا خوانده بعدا ادعایی در رابطه با موضوع نداشته باشد این ضمانت را از خواهان اخذ مینمایند و جای نگرانی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام.
برای اجرای حکم غیابی قانونا باید تامین یا ضامن مناسب به دادگاه معرفی کنید.
با درخواست از قاضی اجراکننده حکم، در صورتی که بپذیرند میتوانید خودتان سفته ارائه دهید.

مطابق تبصره ذیل ماده ۳۰۶ آئین دادرسی مدنی : اجرای احکام غیابی منوط به معرفی و تودیع تامین مناسب از سوی خواهان می باشد . لذا تا زمانی که ضامن معرفی نشود امکان اجرای حکم وجود ندارد .

سلام
برای اجرای احکام غیابی باید ضامنی رو پیدا کنین و ببرین اجرای احکام. اگر محکوم علیه نیاد برای انتقال سند; نماینده دادگاه میاد و به نمایندگی از محکوم علیه انتقال سند را انجام می دهد. باید از طریق اجرای احکام پیگیر باشین تا این اقدام انجام شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط